• −25%

Lui okrogla torbica - črna

Usnjena in slamnata torbica LUI v črni barvi.

280,00 €
210,00 € Prihranek 25%
 

Dostava

 

Pogoji poslovanja

Kolekcija Lui je nastala v sodelovanju Ane Cajhen - sodobne slamnikarice in Barbare Izda – oblikovalke torbic iz pravega usnja. Iz simpatije do izdelkov druga od druge, sva razvili prijateljstvo in hitro prišle do ideje o sodelovanju v skupnem projektu, kjer bi v kolekciji torbic združili slamo in usnje, saj sva druga v drugi našle veliko inspiracije.

Kolekcija združuje dve veliki obrti in kasneje industiji, ki sta bili zelo razviti v Občini Domžale. Industrija je zamrla, slamnikarstvo in usnjarstvo živi v obliki nas posameznikov, ki želimo ohranjati kulturno dediščino obrtniškega poklica, saj obe izdelujeva svoje izdelke ročno in po tradicionalnih tehnikah, ki jiih želiva ponesti v sodoben čas.

Usnje in slama zelo lepo pašeta skupaj in se lepo dopolnjujeta. Slamnati deli, ki so skupaj zašiti v krožnih linijah imajo svoj značilni privlačni videz, usnje pa ji daje oporo, jo ščiti na delih kjer je najbolj občutljiva, iz njega so izdelani tudi ročaji, zato je končni izdelek – torbica, uporabna, kvalitetna in trajnostna.

Konstrukcija torbice je modularna, slamnati del in usnjeni del, se ne šivata skupaj, vendar se skupaj pritrdita z zakovicami po celi obliki z usnjenimi vijugami, ki tvorijo zanimiv in inovativen videz. Nastale so modne in trajnostne torbice atraktivnega izgleda, ki so na voljo v več barvnih kombinacijah.

Premer kroga: cca 28cm

Dolžina ročaja: najdaljša možnost 130 cm

Torica je podložena in utrjena z usnjem. V notranjosti je doddan manjši žepek z zadrgo.

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ali Reset password