Za vse informacije na voljo na:

info@bubalina.si

ali

040 728 662

INFORMACIJE O PODJETJU:

Bubalina Design studio, Oblikovanje iz usnja, Barbara Izda S.P

Rezke Dragarjeve 7a, 1210 Lj-Šentvid

DŠ: 74432214 MŠ:8286892000

Nisem zavezanec za DDV. DDV ni obračunan po 1.točki 94.člena ZDDV. (Razen za tujino)

Načini plačila

*PLAČILO PREKO PREDRAČUNA

Celoten znesek naročila plačate preko predračuna z nakazilom na TRR. Ob nakupu boste prejeli obvestilo z vsemi podatki, ki jih potrebujete za izvedbo plačila.

Pošiljko odpošljem v predvidenem roku, ko je nakazilo vidno na TRR.

PODATKI ZA PLAČILO:

Banka N26

Barbara Izda

Rezke Dragarjeve 7a

1210 Ljubljana - Šentvid

DE83 1001 1001 2626 8828 68

BIC: NTSBDEB1XXX

*PAYPAL PLAČILO

Celoten znesek naročila in dostave poravnate preko spletnega servisa PayPal. 

*PLAČILO S KARTICAMI

Plačila s karticami so izvedena preko spletnega servisa Stripe.

Poštnina

Poštnina za vse pakete do 80 eur znaša 4 eur.

Dobavni rok

Rok dobave za izdelke na zalogi je 1-5 delovnih dni. 

Za izdelke po naročilu pa je predviden rok dobave do največ tri tedne od datuma oddanega naročila.

Spletna trgovina

Z uporabo spletne trgovine www.Bubalina.si uporabnik soglaša z vsemi določbami splošnih pogojev uporabe. Če se s pogoji uporabe ne strinjate, prosim prenehajte z dostopanjem do spletne strani.

Za nakup preko spletne trgovine se uporabniku ni potrebno registrirati.

Izdelki na spletni strani so količinsko omejeni, ker so unikati, zato se lahko zgodi, da pride do dvojnega nakupa enega izdelka. V tem primeru drugemu kupcu kupnino vrnemu v celoti.

Fotografije izdelkov lahko rahlo odstopajo od realnih barv. Gre za spremembe, ki jih povzroči obdelava fotografij in vaše nastavitve ekrana na katere ne morem vplivati.

Varstvo potrošnikov

Spletna trgovina Bubalina Design Studio deluje z Zakonom o varstvu potrošnikov.

Naročanje 

Naročilo lahko oddate preko spletne trgovine Bubalina Design Studio. V primeru morebitnih težav, lahko naročilo oddate tudi preko e-pošte: info@bubalina.si

Po oddaji naročila prejmete obvestilo po elektronski pošti, da je sporočilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izpeljana.

Naročanje izdelkov po vaši želji

Možna so tudi naročila unikatnih izdelkov, torej taka, ki niso na zalogi in so narejena posebej po vaših željah. Taka naročila oddate izključno preko e-pošte: info@bubalina.si, kjer se dogovoriva o podrobnostih oblikovanja, plačila in roka dostave.

V tem primeru je potrebno celotno plačilo vnaprej. 

Z izdelavo pričnem, ko je nakazilo vidno na mojem računu.

V skladu z zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) o sklepanju pogodb na daljavo, izdelkov, ki so bili naročeni  po navodilih potrošnika in prilagojen njegovim potrebam ne morete  vrniti.

Izdelek po meri lahko vrnete le, kadar gre za proizvodne napake.

Nasvet: kadar naročate izdelek po naročilu, vam lahko po pošti pošljem vzorčno karto usnja, odtenkov ki jih želite na torbice, da se prepričate, če je to tisto kar želite. Prosim upoštevajte tudi moje strokovne nasvete. 

Odstop od nakupa, vračilo izdelka

Zagotavljam vam 30 dnevni rok za vračilo kupljenega blaga. Če vam izdelek ne ustreza in bi ga radi vrnili, ga lahko pošljete na naslov: 

BUBALINA DESIGN STUDIO, BARBARA IZDA S.P.,

REZKE DRAGARJEVE 7A, 1210 LJ-ŠENTVID

Skladno z določili 43. člena Zakona o varstvu potrošnika (ZvPot) ima potrošnik pravico, da v štirinajstih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od naročila/pogodbe in sicer na kontaktni elektronski naslov: info@bubalina.si, ne da bi vam bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je oddano v roku 14. dni pisno ali po elektronski pošti. Izdelka ne pošiljajte nazaj, dokler me o tem niste obvestili preko elektronske pošte.

Povratna pošiljka vrnjenega blaga se pošlje na naslov: BARBARA IZDA, REZKE DRAGARJEVE 7A, 1210 LJ-ŠENTVID  v roku nadaljnjih 14. dni od poslanega sporočila. V tem primeru KUPEC PORAVNA STROŠKE POŠILJANJA, ki nastanejo ob vračilu pošiljke. V primeru odstopa od pogodbe (ko prejmem vrnjen izdelek) nemudoma vrnem kupnino brez stroškov pošiljanja, preko nakazila na vaš TRR. 

Izdelek mora biti nerabljen in nepoškodovan z vso priloženo dokumentacijo. Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

Prosim priložite izpolnjenobrazec za vračila, ki ga najdete na spodnji povezavi:

https://bubalina.si/img/cms/Obrazec za vračila.pdf

Vsi paketi, ki bodo na naš naslov posredovani s plačilom po povzetju oz. poštnino plača naslovnik bodo zavrnjeni in vrnjeni pošiljatelju na njegove stroške. Prosimo, da poleg pošiljke priložite račun za kupljeni izdelek, vaše podatke ter vašo številko TRR-ja. Ko prejmemo paket vam vrnemo kupnino na vaš TRR, brez stroškov pošiljanja.

Vse pakete, ki jih pošljete nazaj, morate poslati kot paket ali blagovno pismo s sledenjem, ker le tako lahko pošljemo poizvedovanje na pošto in najdemo izgubljeni paket in imamo potrdilo da je bil paket poslan.

Varovanje podatkov

Lastnik spletnega mesta bubalina.si (Bubalina Design Studio, Oblikovanje iz usnja, Barbara Izda s.p.) zagotavlja varovanje osebnih podatkov, ki bodo uporabljeni izključno  v namene obveščanja o poteku naročila (v primeru, da obiskovalec v spletni trgovini opravi nakup), ter na željo kupca za obveščanje o novih izdelkih in akcijah. Lastnik jamči, da bodo podatki obiskovalcev in uporabnikov uporabljeni le v namen nemotenega poteka naročil in ne bodo predana tretji osebi.

V primer težav oz.nejasnosti pri uporabi spletnega mesta si lastnik spletnega mesta pridržuje pravico do stika s potrošnikom prek sredstev komunikacije na daljavo.

Obiskovalec z izvedeno registracijo dovoljuje lastniku spletnega mesta zbiranje in uporabo osebnih podatkov, ki jih vnese pri registraciji. Vsi podatki, ki jih obiskovalec navede pri registraciji, so namenjeni le poslovanu ponudnika, ki jih ne psoreduje v druge namene ali tretji osebi. Trajno hranimo podatke, ki jih je obiskovalec vnesel ob registraciji v računalniški sistem, ki je ustrezno varovan in zaščiten. Ob morebitnem "vdoru" v računalniški sistem ne nosimo odgovornosti.

Pridržujemo si pravice do spremembe pogojev brez predhodnega obvestila.New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ali Reset password