• −25%

Lui cekar - Kroko črna

Unikaten cekar iz slame in usnja.

330,00 €
247,50 € Prihranek 25%
 

Dostava

 

Pogoji poslovanja

Kolekcija Lui je nastala v sodelovanju Ane Cajhen - sodobne slamnikarice in Barbare Izda – oblikovalke torbic iz pravega usnja. Iz simpatije do izdelkov druga od druge, sva razvili prijateljstvo in hitro prišle do ideje o sodelovanju v skupnem projektu, kjer bi v kolekciji torbic združili slamo in usnje, saj sva druga v drugi našle veliko inspiracije.

Kolekcija združuje dve veliki obrti in kasneje industiji, ki sta bili zelo razviti v Občini Domžale. Industrija je zamrla, slamnikarstvo in usnjarstvo živi v obliki nas posameznikov, ki želimo ohranjati kulturno dediščino obrtniškega poklica, saj obe izdelujeva svoje izdelke ročno in po tradicionalnih tehnikah, ki jiih želiva ponesti v sodoben čas.

Usnje in slama zelo lepo pašeta skupaj in se lepo dopolnjujeta. Slamnati deli, ki so skupaj zašiti v krožnih linijah imajo svoj značilni privlačni videz, usnje pa ji daje oporo, jo ščiti na delih kjer je najbolj občutljiva, iz njega so izdelani tudi ročaji, zato je končni izdelek – torbica, uporabna, kvalitetna in trajnostna.

Konstrukcija torbice je modularna, slamnati del in usnjeni del, se ne šivata skupaj, vendar se skupaj pritrdita z zakovicami po celi obliki z usnjenimi vijugami, ki tvorijo zanimiv in inovativen videz. Nastale so modne in trajnostne torbice atraktivnega izgleda, ki so na voljo v več barvnih kombinacijah.

Cekar se nosi v roki ali na ramah. Dolžina celega ročaja je 70 cm.

V notranjosti je še en manjši žepek z zadrgo.

Dimenzija :

Širina dna: približno 40 cm.

Višina: višina približno 30 cm

Globina : 12 cm

Dimenzija torbice lahko odstopa od napisanih mer, ker se prilagaja velikosti slamnatega dela. Slamnati deli so ročno delo in so ročno švani, zato pride do odstopanja pri razmerju višina in širina.

No customer reviews for the moment.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Ali Reset password